Hvorfor min mission er, at skabe den meste enkle platform, der sikrer medarbejdertrivsel.

Grundlæggende drømmer jeg om at hjælpe ledere med at lede deres teams på en meningsfuld måde. En måde, hvor alle medarbejdere bliver set og hørt, og hvor ingen får deres livskvalitet forringet på baggrund af usund og dårlig ledelse.

Hvorfor? Af mange forskellige årsager. Men en stor motivationsfaktor, har naturligvis været min egen erfaring. I mit første job som 14-årig, havde jeg f.eks. et røvhul som leder. Pardon my french, men det var virkelig, hvad han var, og han påvirkede mit selvværd, meget negativt. Heldigvis har jeg forældre, som har lært mig, at jeg kan klare alt i livet, hvis jeg sætter mig for det, så mit selvværd kom stærkt igen. Måske lidt for meget, ville nogle sige, men det er en anden historie.😉

Min erfaring, er dog underordnet, når vi kender den skræmmende sandhed om dagens arbejdsstyrke. Den officielle rapport State of the Global Workplace: 2022 viser, at vi desværre endnu engang, har lavet nye rekorder. Vi er nemlig nået et rekordhøjt niveau med 44 % af de ansatte, der oplevede meget stress den foregående dag.

Her er et lille uddrag af et andet alarmerende resultat fra rapporten.

“Når Gallup ser på vores globale data om arbejdspladserne gennem engagement og trivsel kombineret, er resultaterne slående.”

Når de blev spurgt om at føle dig stresset
49%
Ikke trives – ikke engageret – 30% Trives – engageret

Når de blev spurgt om at føle vrede
24% Ikke trives – ikke engageret – 11% Trivsel – engageret

Når de blev spurgt om at have Problemer
16% Ikke trives – ikke engageret – 8% Trives – engageret

Er vi virkelig villige til at acceptere, at det sted hvor vi bruger flest timer, nemlig på vores arbejde, er et miljø, hvor vi ikke trives eller er engagerede?

Det er jeg bestemt ikke. Tid er, efter min mening det mest værdifulde af alt, og du får aldrig de timer, du bruger på arbejde, tilbage. Vi må finde en måde at nyde det på, i det mindste en lille smule. Og hvis det ikke kan gøres sjovt, må det i det mindste være muligt at undgå at hade det, eller lide under det i privatlivet, f.eks. på grund af stress.

Det jeg ved om stress, og hvordan det påvirker folks livskvalitet, gør mig meget motiveret og passioneret, i forhold til at forbedre arbejdsforholdene globalt. Jeg frygter virkelig, at den “nye normalitet” vil blive at føle sig stresset og ikke trives på arbejdet. Hvis ikke den allerede er det. De mange fysiske og psykiske konsekvenser er simpelthen for alvorlige.

Så hvordan kan vi modvirke dette? Det er naturligvis en udfordrende opgave. Og jeg tager ikke let på den. Men jeg tror, at den mest betydningsfulde effekt opnås gennem lederskab. For selv om ikke alting er lederens skyld, er det altid lederens ansvar. Og kun ledere har magten til at ændre kulturen væsentligt.

I Successteam fokuserer vi på tre hovedpunkter.

  1. Vi skaber feedback-loops uden bias og indsamler feedbacken anonymt.
  2. Vi analyserer og prioriterer feedbacken, så den er til at overskue for en leder.
  3. Og vi hjælper lederne med at tage action på baggrund af teamets feedback.

Og her er grunden til, at vi ved, at det virker.

For mere end tre år siden begyndte vi at udvikle Successteam, og derefter lancerede vi en “fake version” af platformen i april 2021. Men hvorfor skulle den “fake” lanceres, spørger du måske? Det er ret enkelt. Vi ville kun få folks ærlige reaktioner og meninger om platformens sande værdi, hvis brugerne troede på, at produktet var ægte.

Den feedback, vi fik fra fokusgrupper eller vores venner og netværk, var altid fremragende, hovedsagelig fordi vores overvældende forkærlighed, for vores egne geniale idéer, overbeviste dem og begejstrede dem lige så meget.

Det er faretruende fascinerende, når du finder passion og mening i det, du laver. Men det understreger også, hvorfor man ikke kan stole på feedback i den forstand. Vi var nødt til at lave en pretotype; et falsk produkt, som ville gøre det muligt for os, at få autentiske reaktioner fra rigtige kunder, som vi ikke kendte i forvejen.

Som mange andre, havde vi i starten en million idéer til smarte funktioner og funktioner, men feedback har lært os, at det ikke løser noget at forsøge at løse det hele. Det er helt enkelt, ikke muligt. Vi ville ende med at bygge et monster af en platform, som ville overvælde de fleste brugere på grund af en jungle af funktioner og funktioner. Platformen er ikke udviklet for at løse de problemer, vi
tror
mennesker oplever; den skal løse de problemer, som de rent faktisk oplever.

Selv om det var svært, netop fordi det ikke er særlig sjovt at dræbe alle sine egne idéer(If you know, you know), blev vi enige og tilpassede os internt.

I dag er vores mål ikke at gøre det hele, men at gøre det vi gør, til perfektion.

Successteam, er kort sagt, bygget til de mange ledere, som ikke har tid eller ressourcer til et komplekst og tidskrævende værktøj.

Det er teamfeedback og medarbejdertrivsel på den mest enkle måde! Intet mere og intet mindre, bare det.

Og heldigvis har jeg et fantastisk team af meget klogere mennesker end mig selv, som hjælper mig med at realisere denne drøm, og med den lancering, vi havde den 16. november 2022, er det ikke længere kun en drøm, men en realitet.